top of page
4k-brown-leather-texture-macro-leather-textures-brown-backgrounds_edited.jpg
logoskygge.png
Podcast.... Nu som bog!
Vi har skrevet en bog!

"Vanvittig Verdenshistorie: 50 Røverhistorier fra virkeligheden" er et produkt af kærlighed. Kærlighed til en god røverhistorie over en øl. Kærlighed til fortiden og det, den kan lære os om nutiden. Og en kærlighed til dybt idiotiske fun facts.

Det er kombinationen af det hele, som vi gennem fem år har dyrket i podcasten og som vi nu, for første gang, har nedfældet på skrift. I podcasten dyrker vi de historier fra virkeligheden, der overgår den vildeste fantasi. Både fra den nære fortid, fjerne fortid samt ind- og udland. Man skulle tro, det var løgn - men den er sgu god nok.

Vores håb er, at historienørderne kan lære noget nyt - og at de, der synes historie er dødkedeligt kan få en forståelse for, at verdenshistorie er mere end tørre årstal og Anden Verdenskrig. Selvom der også er rimelig meget om Anden Verdenskrig i bogen.


Du skal med andre ord ikke købe bogen, hvis du forventer tung historieformidling som du kender det fra andre historiebøger. Men hvis du kan lide vilde historier, platte ordspil og mærkelige fakta, du kan fortælle videre til dine venner - så velkommen til!

Bogen kan nydes over en kold øl, på toilettet eller hvor end du har lyst. Nyd den for dig selv eller giv den til en ven, du vil gøre klogere eller en fjende, du vil gøre dummere.

Om ikke andet, så håber vi, at den vil give dig et smil på læben.

UDKOMMER 1. DECEMBER
bottom of page