top of page

fre. 02. sep.

|

Musikhuset i Aarhus

LIVE SHOW | AARHUS

Vi optager et afsnit live på scenen i Musikhuset - og I er med til at bestemme, hvilken historie, I allerhelst vil høre! Showet varer omkring 1 time og 45 minutter. Det inkluderer opvarmning, optagelse og en efterfølgende meet'n'greet. Vær opmærksom på, at showet optages med henblik på udgivelse.

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
LIVE SHOW | AARHUS
LIVE SHOW | AARHUS

Tid og sted

02. sep. 2022, 19.00

Musikhuset i Aarhus, Thomas Jensens Allé , 8000 Aarhus C

Om eventet

Så vender vi endelig hjem til Aarhus! 

I podcasten Vanvittig Verdenshistorie dykker værterne Peter Løhde og Alexander Janku ned i de skøreste, underligste og mest du-tror-det-er-løgn-agtige øjeblikke i verdenshistorien. Alt sammen fortalt over en kold øl.

I 2022 fortsætter de succes'en med at flytte fra studiet og ud foran live-publikummer rundt om i landet, hvor de vil optage en række specialafsnit. Det er perfekt!

De to herrer har taget lytte-Danmark med storm. Indenfor blot et år er ”Vanvittig Verdenshistorie” strøget til tops på både Apple’s liste over de mest populære Comedy-podcasts samt Spotifys top 10 over de mest lyttede i Danmark.

Med over to millioner downloads og 100 afsnit i rygsækken drager de nu ud for at møde deres lyttere i øjenhøjde og puste endnu mere liv i de vilde historier.

Hvis du endnu ikke har stiftet bekendtskab med Peter og Alexander – eller hvis du blot vil vide mere - kan du besøge vanvittigverdenshistorie.dk.

Showet varer omkring 1 time og 45 minutter. Det inkluderer opvarmning, optagelse og der vil være mulighed for at hilse på Alexander og Peter efterfølgende, hvis COVID tillader det.

Vær opmærksom på, at showet optages med henblik på udgivelse.

Vær opmærksom på, at der kan ske ændringer i programmet som følge af COVID-19.

Der er ikke mulighed for at købe øl med i prisen til dette show, da spillestedet ikke tillader det.

Showet varer omkring 1 time og 45 minutter. Det inkluderer opvarmning, optagelse og en efterfølgende meet'n'greet. Vær opmærksom på, at showet optages med henblik på udgivelse.

Del dette event

bottom of page